Kjell Gunnar startet med duer første gang da han var 12 år, da fikk han  4 duer av Jacob Søby som bodde nede på Tofte og var medlem av Moss Brevdueklubb. Hans far meldte han inn i N.B.F.og han fikk 10 ringer. Det første slaget sto på en stolpe, siden blev det ett  litt større på 2x3 meter, da han var 17 kom det andre inntresser så det blev ett opphold på noen år.

 

Han startet igjen i 89 hvor han meldte seg inn i N.D.D. men etter 90 var det slutt igjen. Kjell Gunnar startet opp igjen for tredje gang i 2000.

Og så ble han campion i år etter en meget fin sesong med hele 8 gruppe-vinnere. Det er ikke bare vinnerne som har vært der fremme men en stor bredde med mange duer.Det flyves etter det natulige system og duene er med på slippene så meget som det er mulig, han har vært med i teten hele sesongen så det var ett meget fortjent mesterskap. Duene hans stammer fra flere av medlemene i gruppe 11. Kjell Gunnar er ikke redd for og spørre og prøve nye ting,så det er sikkert ikke siste gang vi hører noe fra den kanten.

Han har i år sendt unger både til Skan-dinavisk i Sverige og VM i Portugal.

Tross mesterskapet er skuffelsen der da deltagelsen i gruppen har vært for liten i noen slipp så han  ikke har fått den rette poengsummen til  mester-skapene i N.B.F. Innteressen er stor, han kjører 25 mil i uken i sesongen for innlevering av duer og avslag av klokker. Ute på Tofte har han vært ensom men nå er det blitt to der ute så vi får håpe det kommer flere.

 Vi i Gruppe 11 vil gratulere deg med mesterskapet og håpe du får mange gode år med duene.

 Ingar

Kjell Gunnar

Kjell Gunnar