1. For å delta i NM slipp bør det være et minimum tak på antall duer for eksempel 20 stk, da vi opplever at fks kun 8-9 duer og det gjerne

med flyvesammenslutninger. Kan gjerne diffrensiere og ha forskjellig minste antall etter lengde på slipp (Også for å unngå at en fks kjører dobbeltslipp med fks 9+10 duer da burde slippet våre enkelt)

 

2. Når en kjører dobble NM slipp bør slippene være adskilt og ikke ha oppslipp samme tid. 

Gr 8 inviterer til formannsmøte på Quality Airport Hotel Stavanger 

Lørdag 2. November kl 10:00-15:00.

Dagpakke kr 350,- som inkluderer kaffe, te, frukt, kake, lunsj med mer.

De som trenger overnatting kan bestille dette hos Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på tlf 99746037 kr 695,- pr døgn inkludert frokost.

Minner om formannsmøtet på Quality Airport Hotel Stavanger 02.11.2019 kl 10:00 -15:00.

Saker til formannsmøtet må være innsendt til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 10.10.2019.

 

Mvh

Ger Rune Eriksen

Ustabiliteten til brevduen har sin årsak i at smsène tikker inn på en telefon som dessverre har vært uten internettdekning i perioder. Arbeid med internett skal være hovedårsaken, i tillegg til at appen som bearbeider meldingene av og til går inn i oppdateringsmodus. Brevduen har hatt denne ustabiliteten med ujevne mellomrom denne sesongen og tidligere.

Terje og Naveed har sett på saken og mener at vi trenger en eller to telefoner til som kan ta imot meldinger for å sikre oss mot slike ting som strømbrudd, nedetid på internett osv.

Konklusjonen er at NBF kjøper inn to telefoner til og et par tvillingkort (abonnement) som plasseres på ulike geografiske steder. For eksempel hos hhv Terje og Naveed.

Vi beklager den frustrasjonen som dette har påført dere, og håper at vi får en god løsning på systemet foran kommende sesong.

vh Geir Erling

1. Styret savner fortsatt godkjennelse på slippene på voksenduer fra en del grupper, kan dere sende disse så raskt som mulig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

2. Styret savner kopi av vaksinasjonslister ( samleskjema ) fra en del grupper viser her til tidligere utsendt mail. kan dere vennligst sende disse så raskt som mulig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Mandag, 21 Oktober 2019
07:37:02